ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
1 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ
2 ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΛΑΔΙ
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
200 ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ 100 ΓΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
100 ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
200 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ
3 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
4 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
1 ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΙΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
2 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ