Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Η Ευτυχία» είναι οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2002 με έδρα τον Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας. Έως το 2006 η δυνατότητα παραγωγής μας ήταν 60 κιλά ημερησίως και ήμασταν εγκατεστημένοι σε χώρο 80 τμ.
Η αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων, μας ώθησε το 2006 σε μετεγκατάσταση σε ένα σύγχρονο εργαστήρι 450 τμ. Παράγουμε 43 διαφορετικά προϊόντα ζυμαρικών όμως το μεγαλύτερο μέρος από τα 1500 κιλά της ημερήσιας παραγωγής μας είναι τα παραδοσιακά.
Παράγουμε τα προϊόντα με σιμιγδάλι, αυγά και γάλα έχοντας από το 2009 το σύστημα πιστοποίησης International Foods Standard (IFS)
Η επιχείρησή μας είναι αμιγώς οικογενειακή με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα
Error
Η εταιρεία
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία στο Μυλότοπο Γιαννιτσών
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία
Παραδοσιακά Ζυμαρικά
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία
Ζυμαρικά Ευτυχία - Γεύση και ποιότητα
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία
Ποιότητα και παράδοση από υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία
Ποιότητα και εξειδίκευση για ΑΑ' ζυμαρικά
Εργοστάσιο Ζυμαρικών Ευτυχία
Παράδοση και ποιότητα από τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής