ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
4 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
1 ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΙΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
2 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το λαδι στην κατσαρολα και σωταρουμε όλα τα μπαχαρικα. Ριχνουμε το κριθαρακι και μετα από 2 λεπτα
Το νερο βραστο. Προσθετουμε την ντοματα αφου την εχουμε ξεφλουδισει και ψιλοκοψει και αφηνουμε το φαγητο μας να βρασει για περιπου 10 λεπτα.
Κοβουμε τις μελιτζανες σε μικρους κυβους και τις αλατιζουμε. Τις τηγανιζουμε σε καυτο λαδι σε μια άλλη κατσαρολα και γαρνιρουμε το κριθαρακι μας.